www.rob-wichelroede.nl
Copyright  2015 by Rob van de Ridder    All Rights reserved     E-Mail: robelca@ziggo.nl
Sint Annastraat 16
5431 BE Cuijk
0485-321935
0646508942
 
Ge-interesseerd ? Maak nu een afspraak voor een consult of een klankhealing !
Tachyon energie
Alles in het hele universum, inclusief jij bestaat op microscopisch niveau uit energie. Alles wat er is, bestaat dus uit energie.

Tachyon-energie

Tachyonenergie is de eerste vorm van energie die voortkomt uit de oerbron van het universum, ook wel aangeduid als: "Nulpunt Energie".
Tachyon heeft dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie en bevat dus de potentie van alle mogelijkheden.
Tachyon Antennes zijn unieke middelen om lichaam en geest in contact te laten komen met zijn optimimale frequenties. Tachyon Antennes hebben een indrukwekkend effect op al wat leeft. Elke structuur, die op wat voor manier ook uit balans is gebracht , zal dankzij contact met de Tachyon Antennes weer geherstructureerd, en gevoed worden waardoor heling, verjonging, genezing en een hogere evolutie het resultaat zijn.

Tachyon is geen geneesmiddel. Tachyon versterkt het zelfgenezend systeem van het lichaam. Alle materie (dus ook onze cellen en organen) is voorzien van een subtiel organiserend energieveld (SOEV).
Het SOEV is te beschouwen als de zelfgenezende kracht van het levende wezen. Deze werkt als een feedbacksysteem naar "de bron van alle zijn" (= Tachyon), dat de evolutie naar steeds hogere niveaus van orde mogelijk maakt en in stand houdt.

Tegen de gevolgen van electrosmog kan ik u van dienst zijn met kristallenbollen ingestraald met tachyon-energie.