www.rob-wichelroede.nl
Copyright  2015 by Rob van de Ridder    All Rights reserved    E-Mail: robelca@ziggo.nl
Sint Annastraat 16
5431 BE Cuijk
0485-321935
0646508942
 
Ge-interesseerd ? Maak nu een afspraak voor een consult of een klankhealing !
Orgonites
De orgonite.

Ook bekend als orgon-generator of energiezender is een compact en solide uitgewerkte structuur  in laagjes gemaakt van organisch en anorganisch materiaal dat verzameld, herstructureert, reinigt en versterkt de energie die in onze atmosfeer aanwezig is. Het zet de negatieve en chaotisch elektromagnetische golven om in vitale energie in orde en perfecte harmonie met de natuur, waardoor helende biologische effecten  op treden voor alle levende organismen, het wordt daarom ook gebruikt door wetenschappers en therapeuten als gevolg van de voordelen ervan in een groot scala aan alternatieve toepassingen

De Orgonite is opgebouwd in verschillende laagjes en bestaat uit koper, hars en mineralen. Ook heb ik orgonites met daarin goud verwerkt en herkimmer diamant voor een nog sterkere werking.

Gebruiksinstructies

Gewoon door het neerzetten van de eerste orgonite stukken kan je de gevolgen ervan voelen.
Het gebruik ervan is heel eenvoudig, u plaatst hem ergens in uw huis en laat hem zijn werk doen. Er is zelfs geen onderhoud nodig, zoals kwarts bijvoorbeeld die  door de zon of volle maan moet worden opgeladen.
De orgonites zijn door mij persoonlijk gemaakt en zijn bij mij thuis te koop.