www.rob-wichelroede.nl
Copyright  2015 by Rob van de Ridder    All Rights reserved    E-Mail: robelca@ziggo.nl
Sint Annastraat 16
5431 BE Cuijk
0485-321935
0646508942
 
Ge-interesseerd ? Maak nu een afspraak voor een consult of een klankhealing !
Energetisch reinigen
Woningen kunnen gereinigd worden van negatieve energieŽn, maar ook van vreemde entiteiten (geesten).
Het kan nuttig zijn om je huis te laten reinigen als je je bijvoorbeeld onbehaaglijk voelt in je eigen huis, het gevoel hebt dat er 'iemand anders' in de kamer is, bij slaapstoornissen en bij ernstige vermoeidheidsverschijnselen.

Door een ruimte te reinigen op energetisch niveau en het te helen van negatieve invloeden en krachten, wordt er een goede sfeer in je huis of werkruimte gecreŽerd.  Met name gevoelige mensen en kinderen kunnen hier last van ondervinden. 
Het energetisch reinigen schept een ruimte waarin positieve energie volop kan stromen.

Tijdens het reinigingsritueel wordt er salie gebrand om de ruimte te ontdoen van ongewenste invloeden. De geur hiervan is zacht, zoet en warm. Van de rook gaat een rustgevende en reinigende werking uit.  Salie in het latijn Salvia betekent Ē genezen Ē en kan worden ingezet om te zuiveren en te beschermen. Salie is het sterkste kruid wat gebruikt wordt bij reinigingsrituelen

Staat uw huis al lang te koop en wordt het maar niet verkocht?
Zijn er weinig tot geen geÔnteresseerden?
Heeft u er weleens aan gedacht dat uw huis energetisch vervuild kan zijn waardoor de energie niet meer doorstroomt in huis en daardoor de energiestroom van geÔnteresseerden en verkoop geblokkeerd wordt?